Doe de test en beantwoord de 42 vragen.

Download hier de test!

 

VIDEOJAARPROGRAMMA

Ik heb een Video-jaarprogramma ontwikkeld over onder andere Eenzaamheid als deel van de Top 14 symptomen waar mensen die willen loslaten, hinder van ondervinden.

Je krijgt iedere maand de toegang tot de volgende videolink met oefeningen en handvatten hoe je het betreffende symptoom kunt kwijtraken. Je houdt minstens een jaar na jouw laatste videolink toegang tot alle videolinks.

Je vindt het nergens concreter.

Het is diepgaand en gemaakt op grond van analyse van 165 klantrapportages.

De eerste video, over Piekeren (duur 1 uur 21 minuten), kun je gratis en vrijblijvend bekijken via onderstaande link.

Loslaten in 60 minuten. Alles over piekeren. Mijn gratis Piekervideo

 


 

Dit zijn enkele van de spontane reacties die ik van lezers over mijn Videojaarprogramma heb ontvangen:

Je video heeft me meer gedaan dan de psychiater, psycholoog en psychotherapeut in het verleden’

‘De vraag komt steeds bij me op wat ik gedaan zou hebben als ik dit allemaal eerder had geweten’

‘Je geeft de tools om het leven veel mooier te maken’

‘Je geeft interessante, concrete en praktische tips om er vanaf te komen’

‘Door je video’s ben ik veel bewuster vanuit mijn gevoel gaan leven, beter mijn grenzen gaan bewaken en bewustere keuzes gaan maken’

Niemand heeft het ooit zo gebundeld zoals jij doet!’

‘De opdrachten zijn heel duidelijk om uit te voeren.’

‘Ik heb het afgelopen jaar veel aan jouw boek, blog en videojaarprogramma gehad en ik heb er nog elke dag veel profijt van! Ik merk dat mijn leven totaal aan het veranderen is. De patronen van vroeger kan ik steeds beter loslaten en omzetten in nieuw aangeleerd gedrag!’

‘De videoreportages werken zeer doeltreffend.’

‘Ik vind de video’s heel goed, ik heb er al heel veel uit geleerd en toegepast. Ik dank u hartelijk voor het uitbrengen van deze reeks van uitleg over problemen. Nu begrijp ik waar ze vandaan komen, hoe ze op te lossen. Mijn schuldgevoelens zijn reeds verdwenen, ook piekeren en de angst zijn weg.

De opdrachten van het videojaarprogramma zijn heel erg goed!’