Download Gratis Probeerversie van Stop liefdesverdriet

Hoe loslaten jouw relatie verandert

Boek Stop liefdesverdriet

Stop liefdesverdriet. Hoe loslaten jouw relatie verandert

290 pagina’s, paperback, 15 x 22 cm, ISBN 9789491472763

Geen verzendkosten

Inhoud Gratis Probeerversie (38 blz.):

  • Cover
  • Inleiding
  • Inhoudsopgave
  • Tekst
  • Achterflap met auteursinfo

 

Graag alle gegevens invullen:

Door registratie voor de Gratis Probeerversie geef ik Loslaten.Nu toestemming om mijn emailadres te gebruiken voor het toesturen van de link voor de Gratis Probeerversie en het eens per drie weken toesturen van waardevolle informatie over loslaten in een nieuwsbrief of voor het toesturen van een aantrekkelijk aanbod dat alleen geldig is voor abonnees op mijn nieuwsbrief. De toestemming kan ik op elk moment weer intrekken.

Je gegevens zijn veilig bij mij. Lees mijn privacybeleid.

 

Aanbevelingen van klanten:

Jouw tekst is zeer verhelderend! Ik ben daar al enorm mee geholpen.

Confronterend maar het lezen voelt als thuiskomen.

Ik leer er ontzettend veel van: inzicht in waar mijn problemen vandaan komen.

Voor deze aanbieding gelden de Algemene leveringsvoorwaarden

Dit boek aanbevelen