Heb je emotionele pijn en wil je weten hoeveel kenmerken van relatieverslaving je hebt?

Doe dan nu de test en kijk hoe jij scoort op 37 kenmerken van relatieverslaving.

Download hier de test!

 

STOP LIEFDESVERDRIET

Mocht je meer willen weten over emotionele pijn in relaties, kun je via onderstaande link een Gratis Probeerversie (inclusief Inhoudsopgave) downloaden van mijn boek Stop Liefdesverdriet:

Stop liefdesverdriet. Hoe loslaten jouw relatie verandert. Download Gratis Probeerversie

 

Dit zijn enkele van de spontane reacties die ik van lezers over het boek heb ontvangen:

‘Je geeft veel concrete tips en dat vind ik zeer waardevol.’

‘Geweldig. Ik vond in je boek wat ik nog niet eerder ergens had kunnen vinden.’

‘Je boek maakt steeds meer los en geeft oplossingen/handvatten. Ik voel me aanzienlijk beter en straal dat ook meer uit. Het grappige is dat naarmate ik meer mijn gedrag herken, ik me zekerder voel. Ik ben al zo blij met dit resultaat!’

‘Je boek is een waardevolle bijdrage voor iedereen die zichzelf wil helpen om met meer plezier in het leven te staan. Die dag ging er voor mij een deur open. Inzien van patronen, opvoeding, zoveel! Ik ben blij met je boek.’